dimecres, 6 de febrer de 2008

Jaume I respon a la crida

El meu post de l'altre dia ha trobat ressò, i des de les esferes divines el savi Hades ha tingut a bé escoltar els meus precs. He rebut un correu procedent de l'Oficina d'Atenció al Devot de Sa Santedat Hades comunicant-me que han donat permís a Jaume I per a tornar.

En estos moments, un TGV infernal i magnètic, en la línia dels millors trens d'enginyeria japonesa, transporta el nostre benvolgut rei des dels Camps Elisis (no els de Sarkozy, els de deveres) o cel dels benaventurats, fins a l'estació del Limon Express de Gata de Gorgos, que com bé sabreu és un dels accessos coneguts i més transitats al món d'Ultratomba.

Rosa Mari, la funcionària, m'advertix en el correu que el nostre estimat rei arriba demà de matí i que tinguem a bé anar a buscar-lo, que l'home no sap moure's a soles.

Demà, més notícies sobre la segona vinguda del nostre rei fundador.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaume I reconvertit en un "guiri"?

Unknown ha dit...

Off-Topic:
Hem encetat la iniciativa d'anar reunint en un mateix blogroll els blocs personals existients a la Marina Alta. Si no tens res en contra hem inclòs el teu al llistat i t'animem a participar-hi amb totes les suggerències que cregues convenient enviant un e-mail a l'adreça marinaaltaesfera@gmail.com
Si ens facilites la teva adreça electrònica et mantindrem informa't de tot. Si coneixes altres blocs de característiques semblants pots proposar la seva inclusió.
Salutacions.

Feed
http://www.google.com/reader/public/atom/user/04404567613448018428/label/marinaaltaesfera

Anònim ha dit...

Francesc! que tens açò abandonat! ah!

Anònim ha dit...

Açò esta mot abandonat...

Quim ha dit...

Què abandonadet tens això no?
Ara que jo m'he fet un blog... hehe.

Salut!